miercuri, 25 februarie 2015

Games Hack

Snijd grote servers van Sony in het afgelopen jaar heeft geleid tot een enorme publiciteit bedrijf - als medewerkers en de industrie insiders gelekte e-mails, de verklaring van Sony Pictures gepland werd geschopt en later liep als de lanceerplaats, en een vinger wijzen naar Noord-Korea. Geruchten schade veroorzaakt door ongevallen, is het bijna onmogelijk te kwantificeren.

Maar cyberaanval heeft een specifieke kostprijs financiële zaken Sony, verklaarde vandaag als een post in haar voorlopige resultaten voor het derde kwartaal eindigend op 31 december met de staat divisie van Sony Pictures wordt geschat 15000000dolar (¥ 1800000000) druk op de "onderzoek en de kosten correctie "tijdens het kwartaal cyberaanvallen te pakken.
Spellen Hack en Cheats
De truc resulteerde niet alleen wat Sony termen "ernstige verstoring van het netwerk en de IT-infrastructuur", maar ook in de Sony Pictures, die niet in staat zijn om hun rekeningen te sluiten voor het 3e kwartaal tijdig echte resultaten vandaag (dwz divisies melden voorlopige resultaten).

Sony zei dat het verwacht dat de operationele winst van Sony Pictures daalde 21900000000 ¥ jaar ¥ 2.400.000 ($ 20 mln) - voornamelijk te wijten aan de daling van de film- en tv-producties verkoop, maar ook in aanzienlijke inkomsten hack geraakt. (Kosten De "zuivering" Het is niet zo ver van de verwachte totale winst per divisie.)
GAMES HACK
Geconsolideerd verslag voor uw bedrijf als geheel resultaten, Sony zei dat het verwacht dat de omzet in de eerste drie kwartalen steeg met 6,3% op jaarbasis, op de rug van een "significante" toename van hun games en netwerkdiensten, mobiele communicatie-apparatuur en segmenten.

Maar Sony merkt ook de verwachting van de inkomsten uit mobiele diensten te wijten aan de daling van de smartphones verkocht ", met name in Azië en de Pacific." We zagen ook een significante afname van elders, met name met betrekking tot de afslag pc-business.

Het wordt algemeen aangenomen dat de operationele winst voor Sony kwartaal tot ¥ 178.300.000.000 ($ 1.52BN) - jaar een verdubbeling jaar.

Sony blijft marketing inspanningen om de efficiëntie te verhogen, zelfs voor smartphones, die entiteit 1590000000dolary laatste kwartaal moeten verdisconteren herstructureren.
Spellen Hack
Volgens Reuters, Sony kondigde een nieuwe strategie deze maand, op 18 februari, en is van plan om 2.100 banen in zijn onderlinge smartphones gesneden door het einde van het volgende fiscale jaar dat eindigt op 03, 2016 als het blijft te willen rijkdom eenheid verbouwen. De award seizoen is officieel voorbij, dus kunnen we nu stoppen met denken over het verleden in alle dingen en op weg naar de toekomst. Dat geldt ook voor het rijk van video games, als goed. Februari begint te ontdooien en met het, de koude en bittere woestenij die wij hebben doorstaan ​​sinds eind november vorig yer.Dynasty Warriors 8 Empires [PS4, Xbox One] - een ander spel dat werd uitgesteld (deze met een maand), en hopelijk voor het beter. De meest recente toetreding tot de eerbiedwaardige (en enigszins onveranderlijk) hack en slash-franchise brengt u alles wat u graag over de serie, samen met een aantal leuke nieuwe aanpassingsmogelijkheden. Als het niet kapot, er is geen noodzaak om het te repareren.
Resident Evil Revelations 2 - Aflevering 1 [Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3] - na vertraging van een week voor "polijsten en gameplay-optimalisatie", de volgende vermelding in de horror-serie uiteindelijke treffers planken. De wapens als Claire Redfield en leden van de Burton clan als je kunt weer merkt dat je gevangen in een afgelegen locatie in een gebouw dat zijn best doet om je te doden. De PC druppels op woensdag 25 februari met elk van de drie overige episodes wekelijks raken keer.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu